EMAIL HANDLEIDINGEN ( SMARTERMAIL )

POP accounts instellen in Outlook

Download hier de handleiding voor het instellen van POP accounts in Outlook 2007 ( PDF )
Download hier de handleiding voor het instellen van POP accounts in Outlook 2010 en hoger ( PDF )

IMAP accounts instellen in Outlook

Download hier de handleiding voor het instellen van IMAP accounts in Outlook 2007 ( PDF )
Download hier de handleiding voor het instellen van IMAP accounts in Outlook 2010 en hoger ( PDF )

IMAP mappenlijst bijwerken in Outlook

Met het gebruik van IMAP kunt u zelf mappen aanmaken en worden deze opgeslagen in de cloud. Als u gebruik maakt van IMAP krijgt u ook met "mappenlijsten" in uw emailclient te maken.
U kunt zich aan en afmelden op deze mappen. Zo zijn ze wel of niet zichtbaar in uw email programma.

Download hier de handleiding voor het werken met mappenlijsten ( PDF )

Mijn provider blokkeert het gebruik van poort 25 voor het sturen van email

Bij een aantal providers wordt het versturen van email via een eigen mailserver geblokkeerd. Dit wordt gedaan door het blokkeren van poort 25 voor uitgaand email. Poort 25 kan nog gebruikt worden, maar dan alleen voor het emailen via de mailserver van de betreffende provider.

Om alsnog gebruik te kunnen maken van uw eigen mailserver kunt u de alternatieve SMTP poort 8889 óf poort 587 instellen voor de uitgaande email.

Exchange ActiveSync instellen op uw telefoon

Download hier de handleiding voor het instellen van Android ( PDF )
Download hier de handleiding voor het instellen van Iphone ( PDF )

SSL/TLS encryptie instellen

Bij het versturen van email is het mogelijk om gebruik te maken van SSL of TLS encryptie.

Extin.eu en Extin.nl zijn beide voorzien van een geldig SSL certificaat. U kunt bij de inkomende en uitgaande emailinstellingen gebruik maken van bijvoorbeeld mail.extin.nl in plaats van mail.uwdomeinnaam.nl.
Wilt u via uw eigen domeinnaam blijven verbinden én met encryptie werken? Neem dan contact met ons op op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Contact:

appbar.location.roundPostbus 159, 8251AD Dronten

appbar.phone(0321) 848688

appbar.atinfo@extin.eu

Overig:

appbar.lightbulbFAQ