Advies, netwerken, connectivity, IT beheer, online back-up, VOIP telefonie

Zorgeloos werken waarbij u op ons kunt rekenen!
 

ICT Diensten

Automatisering levert een steeds grotere bijdrage aan uw bedrijfsprocessen, maar brengt in toenemende mate ook een beheerslast met zich mee. Niet goed functionerende automatisering kan voor een organisatie in veel ergernis en verloren productiviteit resulteren. Verloren tijd die u en uw medewerkers waarschijnlijk liever  aan uw organisatie hadden besteed.

Een ICT probleem heeft naast de negatieve effecten op  de productiviteit misschien zelfs al invloed op het moraal van uw medewerkers. U verwacht dat ICT problemen zo snel mogelijk worden opgelost en dat is precies wat Extin goed begrijpt.

Extin ontzorgt een groot aantal ondernemers in de omgeving Flevoland met netwerk- en systeembeheer.

Grip op ICT

Natuurlijk is het goed dat u ook op het gebied van ICT  binnen uw organisatie een vinger aan de pols houdt en ontwikkelingen managed,  maar  niet in die mate dat het voorzien  in ICT continu├»teit binnen uw organisatie u belemmert in het ontplooien van uw  corebusiness. U wenst grip op ICT, de aller hoogste graad van beschikbaarheid en een meedenkende dienstverlener die ontzorgt.

Wilt u overtuigd raken van een nieuwe en verfrissende kijk  op ICT of bent u op zoek naar een no nonsense systeembeheerder of betrouwbare  ICT consultancy partner?

 

 

 

Contact:

appbar.location.roundPostbus 159, 8251AD Dronten

appbar.phone(0321) 848688 

appbar.atinfo@extin.eu

Overig:

appbar.lightbulbFAQ