Advies, netwerken, connectivity, IT beheer, online back-up, VOIP telefonie

Zorgeloos werken waarbij u op ons kunt rekenen!
 

Connectivity

Het netwerk en uw aansluiting op het internet vormt de ruggengraat van uw bedrijfsnetwerk; uw bedrijfsvoering is er van afhankelijk. Het geeft uw medewerkers toegang tot uw e-mail, internet en andere belangrijke digitale gegevens.

Internet van Extin

Uw zakelijke internet aansluiting moet betrouwbaar en stabiel zijn. De netwerk componenten in uw bedrijf moeten professioneel geplaatst zijn en naadloos op elkaar afgestemd. Van server tot printer, van werkstation tot routers en switches. Zakelijk internet van Extin staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Of het nu glas of DSL is; wij sluiten uw netwerk optimaal aan op het internet.

Dealer

Extin is dealer van Solcon internetdiensten, RouteIT, VOIP4ALL en van KPN. Daarmee kunnen wij u altijd  en kunnen wij uw netwerk vlekkeloos laten aansluiten op uw behoeftes.

Van aanvraag tot en met montage installatie

Extin voorziet u van een op maat gesneden advies, verzorgd de aanvraag, hardware en montage en configuratie.

Wifi

Draadloze netwerken bieden u maximale flexibiliteit voor uw mobiele apparaten zoals laptops en smartphones, en tevens ook voor uw gasten. Helaas komen wij vaak tegen dat organisaties de beveiliging van hun draadloze netwerk niet optimaal hebben geregeld. Als u ook uw zakelijke netwerk professioneel draadloos wilt maken bent u bij Extin aan het juiste adres.

 

 

 

 

Contact:

appbar.location.roundPostbus 159, 8251AD Dronten

appbar.phone(0321) 848688 

appbar.atinfo@extin.eu

Overig:

appbar.lightbulbFAQ